Τριχόπτωση – Melanthin Thrix: 0-1

Κάθε Άνοιξη τα ίδια. Μην σας πιάνει πανικός, υπάρχουν λύσεις για την εποχική τριχόπτωση.

Τα κύτταρα της τρίχας είναι τα δεύτερα ταχύτερα παραγόμενα κύτταρα στο σώμα (μετά από μυελό των οστών), έτσι τα μαλλιά είναι συχνά το πρώτο πράγμα που υποφέρει από οποιαδήποτε σωματική αναστάτωση.


Η περίοδος ανάπτυξης της τρίχας ονομάζεται «Αναγενής φάση» και διαρκεί από 2 έως και 6 χρόνια.
Πρόκειται για την χρονική περίοδο όπου τα κύτταρα της ρίζας πολλαπλασιάζονται ενεργά, με αποτέλεσμα να παράγονται μαλλιά.
Το δεύτερο στάδιο είναι η «Καταγενής φάση» όπου οι τρίχες σταματούν να μεγαλώνουν και ουσιαστικά, προετοιμάζονται για την πτώση. Αυτή η περίοδος διαρκεί από μερικές βδομάδες έως και 2 μήνες.
Το τρίτο και τελικό στάδιο του κύκλου της ζωής κάθε τρίχας είναι η «Τελογενής φάση» και διαρκεί από 3 έως 6 βδομάδες.


Η εποχική τριχόπτωση είναι διάχυτη σε όλο το κεφάλι. Συνήθως η αραίωση των μαλλιών δεν γίνεται αισθητή, αλλά είναι ορατή κατά το βούρτσισμα ή το λούσιμο, καθώς η ποσότητα των τριχών που πέφτουν είναι μεγαλύτερη από ότι συνήθως.


Αιτίες τριχόπτωσης
Το άγχος, το στρες, η κληρονομικότητα, οι ορμονικές διαταραχές, θυρεοειδής, εγκυμοσύνη, αναιμία, ασθένεια, ανάκτηση από χειρ/κή επέμβαση, αυστηρή δίαιτα και φυσικά η εποχιακή τριχόπτωση. Μπορεί να είναι φυσιολογική (εποχική απώλεια μαλλιών κατά τους φθινοπωρινούς & ανοιξιάτικους μήνες) αλλά και παθολογική και να οφείλεται σε κληρονομικούς, ορμονικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες.
Σε κάθε περίπτωση, η αραίωση του τριχωτού της κεφαλής, ενός από τα πιο σημαντικά στοιχεία της ανδρικής και γυναικείας εμφάνισης, έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ψυχολογία του ατόμου.
Όπως το Φθινόπωρο, έτσι και η Άνοιξη μισεί τα μαλλιά μας!

Απαραίτητα tips
Περιορίστε καλύτερα το λούσιμο στις δύο φορές τη βδομάδα και χρησιμοποιήστε όχι καυτό, αλλά χλιαρό νερό για να μην επιβαρύνετε το πρόβλημα της εποχικής τριχόπτωσης.
Επίσης, ένα απαλό μασάζ κατά τη διάρκεια του λουσίματος τονώνει τη μικροκυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την παροχή «τροφής» στις τρίχες.
Το ίδιο σημαντικό όμως είναι, και το να επιλέγετε τα σωστά προϊόντα. Ένα κοινό σαμπουάν δεν μπορεί να ενδυναμώσει τον θύλακα της τρίχας, ούτε να βοηθήσει στην ανάπτυξη της τριχοφυΐας, άρα στο θέμα της φθινοπωρινής τριχόπτωσης μένετε στο σημείο μηδέν. Συστήνεται, η χρήση προϊόντων (σαμπουάν, λοσιόν) που τονώνουν τη μικροκυκλοφορία, ενδυναμώνουν και προστατεύουν τα μαλλιά!


H λύση ακούει στο όνομα: ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΜΑΛΛΙΩΝ Melanthin THRIX!
Τονωτική λοσιόν 100ml MELANTHIN THRIX & Τονωτικό σαμπουάν 250ml MELANTHIN THRIX!

Ζητήστε τα ΤΩΡΑ και εκπλαγείτε ευχάριστα με την αλλαγή που θα δείτε! Το 100% των ανθρώπων που το δοκίμασαν έμειναν ευχαριστημένοι!
Αντιμετώπισε την τριχόπτωση και απόκτησε ξανά υγιή και δυνατά μαλλιά, με την ενισχυμένη σύνθεση ΜΕLANTHIN THRIX.
Με ΜΑΥΡΟ ΚΥΜΙΝΟ, βιοτίνη, φυσικά εκχυλίσματα και καινοτόμα δραστικά συστατικά, τα οποία ενεργοποιούν την πυκνότητα τους και τα δυναμώνουν, χαρίζοντας τους αμέσως περισσότερο όγκο!
ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΜΑΛΛΙΩΝ βασισμένο στην αρχαία συνταγή ομορφιάς της ΚΛΕΟΠΑΤΡΑΣ!

Αποτελέσματα του MELANTHIN THRIX:
Τονώνει τα μαλλιά – καθυστερεί την τριχόπτωση – κατά της λιπαρότητας & της ξηροδερμίας – προστατεύει από σπασίματα & ψαλίδα – χαρίζει όγκο, λάμψη, πυκνότητα & ζωντάνια!!
ΤΟΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΑΣ!

Δώστε στα μαλλιά σας, αυτό που τους αξίζει!