Σχετικά με τη Macrolife

Η MacroLife δημιουργήθηκε με βάση τη φύση, τον άνθρωπο, την αρχαία γνώση και τις σύγχρονες ανάγκες.
Σκοπός των διαφόρων σειρών των προϊόντων μας, είναι να βελτιώσουν την καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου.
Εκείνο που επιδιώξαμε από την αρχή, ήταν ο σωστός σχεδιασμός όλων των προϊόντων, από εξειδικευμένους επιστήμονες, στους οποίους δόθηκε η ελευθερία χρήσης των καλύτερων και πιο εγγυημένων βοτάνων και συστατικών, χωρίς κανένα περιορισμό στο κόστος.
Σκοπός μας βλέπετε, ήταν και είναι, το καλό, ποιοτικό, εγγυημένο και αποτελεσματικό προϊόν που θα φθάνει στα χέρια του καταναλωτή.

Οι σειρές της MacroLife, περιλαμβάνουν:

  • Συμπληρώματα διατροφής ενός βοτάνου, ή βιταμίνης
  • Συμπληρώματα διατροφής συνδυασμού βοτάνων, βιταμινών, κτλ
  • Φυσικά προϊόντα διατροφής
  • Καλλυντικά για όλο το σώμα
  • Προϊόντα αρωματοθεραπείας
  • Κηραλοιφές

Καθώς οι ίδιοι είμαστε λάτρεις της υγιεινής διατροφής και του αθλητισμού, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε προϊόντα τα οποία θα είναι ασφαλή, χρήσιμα, ποιοτικά και βεβαίως προσιτά σε όλες και όλους.  

Τα συμπληρώματα διατροφής, παράγονται σε χώρους έρευνας και παραγωγής απόλυτα ελεγχόμενους και επιστημονικά δομημένους, πιστοποιημένους από τον ΕΟΦ με GΜP, από τον ΕΛΣΥΔ με ISO 9001 και 22000, πιστοποιημένους από το υπουργείο γεωργικής ανάπτυξης και τέλος πιστοποιημένους από την ΔΗΩ για παραγωγή οργανικών προϊόντων.

Όλα αυτά, σε συνεργασία με επιστήμονες και συνεργάτες με τεράστια εμπειρία στην παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής και τροφίμων.

Στο site της MacroLife θα βρείτε επίσης φυσικά, βιολογικά και οργανικά προϊόντα και καλλυντικά από επιλεγμένα brand names.

Τα καλλυντικά μας καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας και χωρίζονται σε σειρές όπως η σειρά MELANTHIN LINE, με βάση το λεγόμενο βότανο των θεών, το αρχαίο μπαχάρι Μελάνθιο, η CAVIAR LINE με χαβιάρι, η OLIVE LINE με αγνό ελληνικό ελαιόλαδο και πολλές άλλες, για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στο e-shop που βρίσκεστε και να αφήσετε τις μαγικές τους ιδιότητες να σας ταξιδέψουν σε εποχές που η μητέρα φύση φρόντιζε για όλα.

Περιηγηθείτε στο macrolife.gr, βρείτε απίστευτα προϊόντα σε απίστευτες τιμές και ποιότητα και κυρίως κάντε εγγραφή για ενημερώσεις για προσφορές, στις οποίες δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε.

Απολαύστε την MacroLife

Πάντα κοντά σας,

σας ευχαριστούμε που μας προτιμάτε