Ασφαλές Μαύρισμα- Προστατέψτε το δέρμα σας από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου

Η βλαβερή υπεριώδης ηλιακή ακτινοβολία επιδρά καταστροφικά στο δέρμα μας σε κάθε εποχή κι όχι μόνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ είναι υπεύθυνη για την εμφάνιση ρυτίδων, καφέ κηλίδων, ηλιακών εγκαυμάτων και πολύ συχνά, καρκίνου του δέρματος.

Μπορείτε να είστε διαρκώς προστατευμένοι, σε κάθε εποχή, με την αντηλιακή σειρά της Macrolife για πρόσωπο και σώμα με υψηλούς δείκτες προστασίας SPF50 και SPF30 αντίστοιχα.

H αντηλιακή κρέμα προσώπου Face Sun Protection 50 SPF (50ml) με υψηλό δείκτη προστασίας της Macrolife, χάρη στον ενισχυμένο συνδυασμό UV φίλτρων, προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από την UVA, UVB ακτινοβολία και φυσικά προηγμένη αντιγηραντική δράση. Περιέχει βιταμίνη Ε και φυσικούς πολυσακχαρίτες, αμινοξέα και ουρία που βελτιώνουν την υφή της επιδερμίδας και την ελαστικότητά της. Ο συνδυασμός των αντιηλιακών φίλτρων και των ενυδατικών παραγόντων, προσφέρει φυσική ενυδάτωση και προστασία από τη φωτογήρανση.

Η αντηλιακή κρέμα Body Sun Protection 30 SPF (150ml) της Macrolife για το σώμα παρέχει ασφαλή, ολοκληρωμένη ηλιοπροστασία και προλαμβάνει τις πανάδες και τη φωτογήρανση του δέρματος.

Διατηρήστε υγιή, νεανική και λαμπερή την επιδερμίδα σας.

Η Body Sun Protection 30 SPF είναι ένα αντηλιακό γαλάκτωμα με μη λιπαρή φόρμουλα, που ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα σας, ενώ μαυρίζετε κάτω από τον ήλιο. Αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή όλη την ημέρα, ενώ προστατεύει αποτελεσματικά από τις ακτίνες UVA και UVB. Ο συνδυασμός Panthenol και Βιταμίνης Ε παρέχει υψηλή ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση. Είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και στο νερό.

Αποφύγετε την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, ιδιαίτερα τις ώρες μεταξύ 12:00-16:00 και την επαφή των προϊόντων με τα μάτια. Να φυλάσσονται μακριά από παιδιά, σε μέρος δροσερό και σκιερό.


ΧΡΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ