Αιθέριο Έλαιο Πορτοκαλιού

13,00

Orange Seed Oil σε φιάλη των 10ml.

Mε αντισηπτικές, χαλαρωτικές, ηρεμιστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Σε απόθεμα

Κωδικός: ΔΦ.ΚΑΛ.ΑΡ.34068 Κατηγορίες , ,

Περιγραφή

Οι θετικές επιδράσεις του πορτοκαλιού στη ζωή μας είναι γνωστές! Πώς μπορεί όμως το Αιθέριο Έλαιο Πορτοκαλιού να αναδείξει τις επιδράσεις αυτές και να σας ”αγγίξει”;

Tο αιθέριο έλαιο προέρχεται από τον φλοιό του καρπού της πορτοκαλιάς, ενός αειθαλούς φυτού το οποίο ανήκει στην οικογένεια των εσπεριδοειδών. Έχει γλυκιά ή γλυκόξινη γεύση και είναι λιγότερο ή περισσότερο αρωματικό ανάλογα με την ποικιλία και την ποιότητα. Το πορτοκάλι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C. Περιέχει επίσης σάκχαρα, κάλιο, ασβέστιο, φώσφορο και βιταμίνη Α.

ΔΡΑΣΗ

Η θεραπεία με αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού έχει αντιβακτηριδιακές, αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές, απολυμαντικές, τονωτικές, αναπλαστικές, αντιπυρετικές ιδιότητες που μόλις τις γνωρίσετε δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε!

Ως γνωστό, το πορτοκάλι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στη θεραπεία του κρυολογήματος. Σαν έλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αρωματοθεραπεία, σε λάδια μασάζ για την απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα, τη μείωση της έντασης και την ενίσχυση της κυκλοφορίας. Αποτελεί ένα καλό λεμφικό διεγερτικό, καθώς και ηρεμιστικό και χαλαρωτικό για την καταπολέμηση του άγχους, της κατάθλιψης, της νευρικότητας, της αϋπνίας και άλλων καταστάσεων που σχετίζονται με τη λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Tο άρωμα του τονώνει τον κουρασμένο οργανισμό και απομακρύνει την περιττή ένταση. Σκέτη χαλάρωση!

Στον τομέα της ομορφιάς το έλαιο αυτό με πορτοκάλι βοηθά στη μείωση των πανάδων και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος. Είναι ιδανικό για ξηρές και ώριμες επιδερμίδες και βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Μπορεί να προστεθεί σε καλλυντικά προϊόντα, για να βοηθήσει στην αποτοξίνωση, να μειώσει τον ερεθισμό του δέρματος και τις φλεγμονές και να αποκαταστήσει το κολλαγόνο στην επιδερμίδα. Προστατεύει και ενδυναμώνει το αγγειακό πλέγμα που οξυγονώνει την επιδερμίδα. Ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στη μόλυνση της ατμόσφαιρας, δίνοντας της λάμψη και ζωντάνια. Σίγουρα θα το λατρέψετε!

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Orange Seed Oil 10 ml

 

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Όλα τα προϊόντα μας, παράγονται σε απόλυτα ελεγχόμενο και επιστημονικά δομημένο περιβάλλον, πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Φ. με G.N.P. και πιστοποιημένο από τον ΕΛΣΥΔ με ISO 9001 και 22000, πιστοποιημένο από το Υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης και τέλος από την ΔΗΩ για παραγωγή οργανικών προϊόντων.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΜΑΣ

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε, είναι εγκεκριμένες από τον EFSA και τον FDA. Tα προϊόντα μας είναι FREE GMO (χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς), NON GLUTEN (χωρίς γλουτένη), ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟ ΒΛΑΠΤΙΚΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ. Η παραγωγή γίνεται κατά 100% στην Ελλάδα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ

Παραμένει σταθερό όταν φυλάσσεται σε κλειστό δοχείο, προστατευμένο από το φως, σε δροσερό και ξηρό μέρος.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Δεν χρησιμοποιείται απευθείας στο δέρμα. Συνδυάζεται καλά με τα αιθέρια έλαια Λεβάντα, Τεϊόδεντρο και Κανέλα.

ΧΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ενέργεια και δύναμη: Προσθέστε 1 σταγόνα πορτοκάλι σε ένα βρεγμένο σφουγγάρι στο καθημερινό μπάνιο. Ιδανικό για παιδιά!

Αποσμητικό χώρου: Προσθέστε 30 σταγόνες πορτοκάλι σε 300ml νερό σε σπρέι.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  •  Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
  •  Μην τα καταναλώνετε για εσωτερική χρήση εκτός και αν έχετε τη συμβουλή γιατρού, φαρμακοποιού.
  •  Μην τα χρησιμοποιείτε αδιάλυτα στην επιδερμίδα.
  •  Κάντε τεστ αλλεργικής αντίδρασης.
  •  Μετά τη χρήση αιθερίων ελαίων εσπεριδοειδών, αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο.
  •  Για τη χρήση κατά την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
  •  Χρησιμοποιείστε τα με προσοχή σε παιδιά κάτω των 12 ετών.

 

Οι πληροφορίες που δίδονται για τα συστατικά βασίζονται στις διεθνείς επιστημονικές μελέτες και βιβλιογραφία. Δεν αποτελούν θέση της εταιρίας και ιδιότητες των προϊόντων της.