Φωτίστε το Δέρμα σας με Αρχαία Γνώση και Σύγχρονη Μέθοδο

Η ρύπανση, το άγχος, η κακή διατροφή και η έκθεση στον ήλιο μπορούν εύκολα να απομακρύνουν το φως από την επιδερμίδα σας και τότε το δέρμα σας αρχίζει να φαίνεται άτονο, θαμπό, χωρίς λάμψη και ελαστικότητα. Όμως, όχι πια!

Το μυστικό της θρυλικής ομορφιάς της Κλεοπάτρας, έρχεται στα χέρια σας μέσα από την Macrolife, που δημιούργησε μια κορυφαία κρέμα περιποίησης δέρματος, την MELANTHIN DERMA!

Όπως είναι γνωστό στην εποχή μας, η συνήθεια της βασίλισσας Κλεοπάτρας για να μένει πάντα όμορφη, ήταν να βυθίζεται για ώρες μέσα σε γάλα γαϊδούρας, ώστε να κρατά το δέρμα της πάντα λαμπερό και νεανικό. Είναι όμως δυνατόν, η φημισμένη ομορφιά της να οφείλεται μόνο σε αυτό; Σίγουρα “όχι”.

Η σκόνη, η ζέστη και το ξηρό περιβάλλον της αρχαίας Αιγύπτου, θα προκαλούσαν πολλά προβλήματα στην επιδερμίδα της Κλεοπάτρας, και γι’ αυτό, η μεγάλη βασίλισσα θα χρειαζόταν μια εντατική περιποίηση προσώπου για να διατηρεί πάντα το δέρμα της σε άριστη κατάσταση.

Η Macrolife σας δίνει λοιπόν το μυστικό της πανέμορφης βασίλισσας Κλεοπάτρας, με την κορυφαία MELANTHIN DERMA για να νιώσετε κι εσείς στο δέρμα σας μια βαθιά και πολυτελή περιποίηση.

Η MELANTHIN DERMA δρα ευεργετικά σε μία πλειάδα προβλημάτων που εμφανίζονται σήμερα σε κάθε τύπο επιδερμίδας και απασχολούν πολλές γυναίκες, αλλά και άνδρες, όπως: Ξηροδερμία, Ακμή, Δερματικά Προβλήματα, Πληγές ή Εγκαύματα που επουλώθηκαν, Ρυτίδες, Αφυδάτωση, κ.α., τα οποία αντιμετωπίζει με επιτυχία.

Ο δυναμικός συνδυασμός των αρχαίων αλλά και σύγχρονων συστατικών που περιέχει, κάνουν την MELANTHIN DERMA, την νούμερο ένα κρέμα δέρματος του σήμερα, για άνδρες και γυναίκες!

Εφαρμογή:
Σε όλη την επιφάνεια του προσώπου και του σώματος, εφαρμόζουμε με κυκλικές κινήσεις.
Χρησιμοποιούμε καθημερινά την κρέμα MELANTHIN DERMA πρωί ή βράδυ, για καθημερινή θρέψη της επιδερμίδας, για απαλό και φωτεινό δέρμα!