Ανακουφίστε άμεσα το ευαίσθητο και ταλαιπωρημένο δέρμα με την αποτελεσματικότητα της Panthenol Cream

Το ευαίσθητο και ντελικάτο δέρμα μπορεί πολύ εύκολα να ερεθιστεί και να σας κάνει να νιώσετε δυσάρεστα συμπτώματα, όπως σφύξιμο, αίσθηση κάψιμου, φλόγωση, ακόμα και μυρμήγκιασμα ή κνησμό. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα είναι πολύ δύσκολο να δεχθεί την εφαρμογή οποιοδήποτε καλλυντικού επάνω του.

H Macrolife σας προσφέρει τώρα την πιο απαλή και αποτελεσματική κρέμα που ανακουφίζει άμεσα κάθε ταλαιπωρημένο δέρμα, την Panthenol Cream.

Κατάλληλη για χρήση σε περιπτώσεις, όπως μετά από χρήση Laser, Ηλιακά Εγκαύματα, Ξηροδερμίες, Μικροτραυματισμούς. Πρόκειται για μια Κρέμα Ανάπλασης, Αποκατάστασης Εγκαυμάτων και Τραυμάτων, Δερματολογικά Ελεγμένη.

Περιέχει μεταξύ των άλλων PANTHENOL, DL-a-TOCOPFERYL, ALOE VERA, SHEA ΒUTTER, GLYCERIN.

  • PANTHENOL: Συστατικό με ενυδατικές, αντιφλογιστικές και επουλωτικές ιδιότητες. Μαλακώνει το ξηρό δέρμα και αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Διαγείρει την επιθηλιοποίηση και βοηθά στην επούλωση μικρών πληγών του δέρματος (μετά από ξύρισμα, μικρές εκδορές, φουσκάλες κ.λ.π.)
  • ALOE VERA POWDER ORGANIC* : Φυσικό συστατικό βιολογικής καλλιέργειας με ενυδατικές, αντιφλογιστικές, καταπραϋντικές, επουλωτικές και αντιηλιακές ιδιότητες.
  • DL-a-TOCOPHERYL ACETATE (VITAMIN E) : Βιταμίνη Ε. Ουσία με ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιφλογιστικές και επουλωτικές ιδιότητες. Προστατεύει τα κύτταρα από την επικίνδυνη UV ακτινοβολία δεσμεύοντας τις ελεύθερες ρίζες.
  • SHEA BUTTER: Το Butyrospermum Parkii Butter είναι το λίπος που λαμβάνεται από τον καρπό του βουτυρόδενδρου (καριτέ), Butyrospernum parkii. Εχει μαλακτικές ιδιότητες και περιποιείται την επιδερμίδα.
  • GLYCERIN: Συστατικό που έχει την ιδιότητα να ενυδατώνει την επιδερμίδα κρατώντας την υγρασία του δέρματος σε φυσιολογικά επίπεδα.

Δοκιμάστε την και η ανακούφιση θα είναι άμεση. Αφήνει το δέρμα εξαιρετικά απαλό και μεταξένιο!