Νιώστε ανάλαφροι και ξεκούραστοι μετά από έναν καλό ύπνο!

Ο ύπνος είναι μια βιολογική λειτουργία του οργανισμού, κατά την οποία, σε επαναλαμβανόμενες περιόδους, το κεντρικό νευρικό σύστημα περιέρχεται σε κατάσταση μειωμένης αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, το σώμα μπαίνει σε μια διαδικασία αποκατάστασης, με κύρια χαρακτηριστικά την επανόρθωση του εγκεφάλου και την ξεκούραση των μυών.

Αυτές οι ιδιότητες του ύπνου τον καθιστούν απαραίτητο για τη λειτουργία της μνήμης, την επούλωση των πληγών, τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και τη σωστή επίδραση των ορμονών στο σώμα. Ο ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή ανάπτυξη και τη γενικότερη υγεία, ενώ συμβάλει και στην αποτοξίνωση του σώματος.

Οι ανάγκες ύπνου στον άνθρωπο ποικίλλουν ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες κάθε οργανισμού. Ο ύπνος θεωρείται επαρκής όταν δεν υπάρχει υπνηλία ή δυσλειτουργία κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Οι σύγχρονες μελέτες συνιστούν ύπνο για επτά έως εννέα ώρες κάθε βράδυ, τόσο για την αύξηση των ενεργειακών επιπέδων, όσο και για τον περιορισμό του κινδύνου παχυσαρκίας, υπέρτασης, διαβήτη τύπου 2, καρδιακών παθήσεων και κατάθλιψης.

Στο Macrolife.gr μπορείτε να βρείτε κορυφαία προϊόντα που θα σας παρέχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα ύπνου και χαλάρωσης, ενώ το καινοτόμο προϊόν μας GOLDEN NIGHT, με την υψηλής ποιότητας Μελατονίνη που περιέχει, προσφέρει στον οργανισμό ηρεμία και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου σας.

Το GOLDEN NIGHT περιέχει επίσης, Evening Primrose, που είναι γνωστό για τις ηρεμιστικές του ιδιότητες, Βαλεριάνα, η οποία έχει αγχολυτικές ιδιότητες και δρα ως ένα φυσικό ηρεμιστικό, καθώς και Βιταμίνη Ε, που επίσης βοηθάει στην χαλάρωση και την ηρεμία του οργανισμού. Όλα αυτά συνδυάζονται τέλεια με Βρώσιμο Χρυσό 23ct, ο οποίος έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και προστατεύει τα κύτταρα, χαρίζοντας αναζωογόνηση και τόνωση.

Το GOLDEN NIGHT χαλαρώνει και ηρεμεί τον οργανισμό, καταπολεμά την αϋπνία και προσφέρει καλύτερης ποιότητας ύπνο!